Poniewaz na forum zdarzaja sie takie osoby ktore sie u nas zarejestrowaly, ale nic nie pisza tylko przychodza nas czytac
dlatego zadecydowalismy ze bedzie tak, ze kto zarejestruje sie i napisze tylko 2 posty, ten bedzie widzial cale forum, a jezeli nic nie napisze to bedzie bardzo malo mogl czytac nas.
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
Nie wiem dlaczego zostałem zaproszony do tego Forum, po drugie nie wiem czy będzie wolny czas by pogadać tutaj a po trzecie nie wiem czy tematy tu poruszane będą mnie interesować
Ta grupa forów jest specyficzna w tym względzie iż nie można sobie poczytać co tam ludzie piszą.
To są zamknięte grupy.
Toteż postanowiłem zrobić wyłom w tym układzie i zrobiłem głasnost, czyli jawność na forum kupionym od Asi.
Tak się mi wydaje iż pomogło to w przepływie myśli. Ku temu zmierzałem i czynić to nadal będę.
poldas pisze: 17 czerwca 2022, 21:35
Ta grupa forów jest specyficzna w tym względzie iż nie można sobie poczytać co tam ludzie piszą.
To są zamknięte grupy.
Toteż postanowiłem zrobić wyłom w tym układzie i zrobiłem głasnost, czyli jawność na forum kupionym od Asi.
Tak się mi wydaje iż pomogło to w przepływie myśli. Ku temu zmierzałem i czynić to nadal będę.
Poprawka - teraz trzeba napisac 5 postow, zeby byc forumowiczem i widziec cale forum. To i tak nie duzo bo na innych forach trzeba napisac ponad 20-cia.
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
Nie za bardzo rozumiem, co się dzieje na tym forum. Ostatnio napisałem więcej niż dwa wpisy i nic nie ma , żadnego tematu do odniesienia. Moim zdaniem to co najmniej - mówiąc wprost - głupie..