Goscie jezeli maja pytania to tutaj moga pytac
- Traf
- TECHNICZNY ADMINISTRATOR

- youtube Warszawa
- Dał(a) podziękowania: 1 raz
- Otrzymał(a) podziękowania: 5 razy
Re: Goscie jezeli maja pytania to tutaj moga pytac
Zabezpieczenie chyba działa- Google twierdzi, że jest niewidoczne, ale zatrzymuje boty. Wkrótce się przekonamy, czy tak jest- jeśli nie przybędzie lawinowo wpisów gości lub prób rejestracji, to znaczy, że zabezpieczenie działa 
-
gość
- Asia
- WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR

- Dał(a) podziękowania: 2 razy
- Otrzymał(a) podziękowania: 1 raz
Bo to jest prywatne forum.gość pisze: Dlaczego goście nie mogą forum przeglądać.
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
- Traf
- TECHNICZNY ADMINISTRATOR

- Dał(a) podziękowania: 1 raz
- Otrzymał(a) podziękowania: 5 razy
Autor rozszerzenia coś źle ustawił w związku z anonimowymi użytkownikami i tam, gdzie są wpisy gości, tam jest problem. Tu goście mogą pisać jedynie w tym dziale, więc problem nie jest tak wielki, ale monitoruję sprawę i jak tylko autor rozszerzenia reakcji na posty poprawi je, dodam aktualizację.
-
Gość kibic
Proszę wykreślić moje dane z bazy forum. Niech już więcej nie otrzymuję żadnego maila z tego forum Z tą chwilą wycofuję moją zgodę na dysponowanie moimi danymi w jakikolwiek sposób przez administratorów tego forum. Pozdrawiam kibic.
- Asia
- WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR

- Dał(a) podziękowania: 2 razy
- Otrzymał(a) podziękowania: 1 raz
Kibic twoje dane do niczego mi nie sa potrzebne. A bylbys dalej na forum gdyby nie twoje prostacko - wulgarne zachowanie wzgledem innych uzytkownikow!
Zasluzyles na BANA bo myslales ze wszystko ci wolno, mimo ze prosilam zebys nie obrazal ludzi!
Zasluzyles na BANA bo myslales ze wszystko ci wolno, mimo ze prosilam zebys nie obrazal ludzi!
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
-
Gość
Zasłużyłeś, nie zasłużyłeś, powody, to już dla nikogo znaczenia nie ma. Nie pisałem tu teraz aby z kimś się kłócić. Klamka zapadła. Nie mówię żebyś kasowała moje byłe konto, tylko proszę wykreślić lub zabezpieczyć tak moje dane aby nikt z nich nie korzystał. Jeszcze tu zajrzę jako gość bo może ktoś będzie chciał zamienić ze mną słowo. Powodzenia.