🥳 Forum ma już 20 lat!!!🥳🎊🕺💃🎊

Zmiany

Awatar użytkownika
Asia
WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR
WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR
Reactions:
Dał(a) podziękowania: 2 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 3 razy

Zmiany

Post autor: Asia »

Sluchajcie, ida wielkie zmiany! Wzielam sobie do serca sugestie Pestki (dzieki wielkie, Pestka!) i postanowilam otworzyc nasze drzwi na osciez. Od teraz na forum mozna pisac i komentowac bez koniecznosci rejestracji!

Jesli wiec do tej pory tylko nas czytaliscie z ukrycia i piliscie z nami kawe „przez szybke”, to oficjalnie oglaszam koniec ukrywania się! Wpadajcie, piszcie smialo i czujcie sie jak u siebie. Zobaczymy, czy ta mala rewolucja przyniesie nam nowe, ciekawe glosy w dyskusjach. Co myslicie o takim pomysle?

Gwarantuje, ze u nas nie gryziemy!
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
dekielek
FORUMOWICZ
FORUMOWICZ
Reactions:

Re: Zmiany

Post autor: dekielek »

Fajny pomysł, ale ja zamierzam pisać TYLKO jako zarejestrowany. Nie chcę się ukrywać i być anonimowy oraz kombinować ze zmiennym numerem IP. Po to tu wróciłem, aby być sobą. Z czasem może i jakiś avatarek ustawię oraz podam oficjalnego linka do mojego Radia. :macha:
Awatar użytkownika
Asia
WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR
WŁAŚCICIEL ADMINISTRATOR
Reactions:
Dał(a) podziękowania: 2 razy
Otrzymał(a) podziękowania: 3 razy

Post autor: Asia »

dekielek pisze: Fajny pomysł, ale ja zamierzam pisać TYLKO jako zarejestrowany. Nie chcę się ukrywać i być anonimowy oraz kombinować ze zmiennym numerem IP. Po to tu wróciłem, aby być sobą. Z czasem może i jakiś avatarek ustawię oraz podam oficjalnego linka do mojego Radia. :macha:
Super Krzysiu. :tuli:
Na forum nie przeklinamy, nie reklamujemy stron konkurencyjnych, nie klocimy sie, nie denerwujemy innych!
Awatar użytkownika
Traf
TECHNICZNY ADMINISTRATOR
TECHNICZNY ADMINISTRATOR
Reactions:
Dał(a) podziękowania: 1 raz
Otrzymał(a) podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Post autor: Traf »

Mnie tam bez różnicy, choć jedno wiem- nie ja będę to wszystko otwierał- za dużo pracy...
ODPOWIEDZ